DRYGUARDIANS APP
sengevæting KLINIKK

DryGuardians APP

La vår intelligente tjeneste guide deg gjennom behandlingen!

Å behandle sengvæting med en sengvætingsalarm påvirker hele familien, men er et effektivt behandlingsverktøy i de fleste tilfeller.

Vår digitale tjeneste er utviklet i samarbeid med svensk helse- og omsorgssektor for å gi deg de beste forutsetningene for en vellykket behandling.

   LAST NED APPEN GRATIS

   Registrer deg og få en diagnose

  START BEHANDLING

   Få TILPASSKET feedback

   Motivasjon, tips og råd

HVORDAN FUNGERER DET?

1. OPPNÅ SUKSESS PÅ EGEN HÅND ELLER MED EKSPERTVEILEDNING:

Ta kontroll over behandlingsreisen din! Enten du foretrekker å jobbe selvstendig eller under veiledning av din betrodde lege eller sykepleier, vil DryGuardians sengvættingstjeneste hjelpe deg med veiledning. Opplev bekvemmeligheten med daglig framgangssporing, samtidig som helsepersonellet kan overvåke fremskrittene dine og gjøre nødvendige justeringer for optimaliserte resultater.

Pjama_DryGuardians

2. ENKEL APPNEDLASTING:

Start behandlingsreisen din ved å laste ned og installere DryGuardians-appen enkelt og helt gratis! Vår brukervennlige app er tilgjengelig på flere språk, og sikrer en problemfri opplevelse skreddersydd etter dine preferanser.

Pjama_DryGuardians

3. RASK REGISTRERING:

Registrer deg i DryGuardians-appen og legg inn viktig informasjon om fremskrittene i sengvættingbehandlingen din. Hvis klinikken din ikke er oppført ennå, eller du tar styring over reisen selv, velger du bare “DryGuardians Bedwetting Clinic” som din dedikerte klinikk. For de som er i kontakt med en spesifikk klinikk, velger du det relevante alternativet. Appen støtter også flere enheter, slik at familier eller enkeltpersoner kan følge fremskrittene sine ved å bruke samme e-post og passord.

4. UTSTYR DEG MED ET CUTTING-EDGE SENGEVÆTNINGSALARM:

For å oppnå full potensiale i behandlingen er tilgang til en pålitelig sengvætningsalarm avgjørende. I noen regioner tilbyr helsepersonell sengvætningsalarmer. Hvis de ikke er tilgjengelige i ditt område, fortvil ikke! Nettbutikken vår tilbyr kvalitetsalarmer designet for både gutter og jenter. Følg vår guide i nettbutikken for de beste resultatene.

Bedwetting Alarm for Pjama pants and shorts. Keeps the bed dry while treating bedwetting.

5. START REISEN TIL SUKSESS:

Med sengvætningsalarmen i hånden er du klar til å starte behandlingsreisen din. Konsistens er nøkkelen, så sørg for å bruke alarmen hver natt og registrere fremskrittene dine i appens kalender daglig.

Hvis helsepersonellet ditt er tilknyttet systemet vårt, kan de digitalt overvåke fremskrittene dine og sikre at du holder deg på rett spor.

For de som bruker telefonen som en alarmenhet, husk å holde Pjama-appen kjørende i bakgrunnen innenfor 5-10 meter fra sensoren, med en rekkevidde på omtrent 20 meter med visse telefoner.

6. EKSPERTVEILEDNING OG DYPTGÅENDE ANALYSE:

DryGuardians sengvættingstjeneste gir råd gjennom hele behandlingsreisen, direkte i appen din. Dra nytte av generell veiledning og personlige anbefalinger basert på dine fremskritt. Med daglig dataanalyse finjusterer vi behandlingsplanen din for optimale resultater.
Etter fire uker gir en omfattende analyse en prognose for fortsettelse eller potensiell avslutning av behandlingen med sengvætningsalarm, noe som kan spare deg for mange uker med unødvendig frustrasjon. Påfølgende analyser gjennomføres hver annen uke.

Du anses som kurert etter 14 sammenhengende tørre netter, men for å være på den sikre siden, anbefaler vi at du fortsetter til du har hatt 28 sammenhengende tørre netter. Vi har satt sammen en liste over behandlingsråd og anbefalinger for å hjelpe deg når du starter behandlingen med en sengvætningsalarm.

DryGuardians sengevæteklinikk er her for å veilede deg gjennom behandlingen på den beste måten!

Du får tilgang til Pjamas unike sengevætingstjeneste ved å laste ned DryGuardians-appen på smarttelefonen din.

  • Last ned DryGuardians-appen. Når du har registrert deg i appen, fungerer Pjama-sensoren automatisk med telefonen din.
  • Når du forbereder deg på behandlingen, må du sørge for at barnet ditt er involvert i prosessen og klar over hva du skal gjøre når en ulykke inntreffer.
  • Når alarmen går, må du vekke barnet ditt og ta det med på toalettet. Det er viktig at barnet våkner.
  • Å motivere barnet ditt under behandling med sengevætealarmer er veldig viktig. Sørg for å oppmuntre barnet ditt både i motgang og suksess.
  • For å øke motivasjonen kan barnet følge korte animasjonsfilmer i DryGuardians-appen. Filmene gjør behandlingen enklere og morsommere.
  • Ikke glem å registrere sengevætingstid i DryGuardians-appen, slik at du kan holde oversikt over suksessen din eller barnet ditt. Dette gjør at vi kan skreddersy tilbakemeldingene til deg og barnet ditt.

Pjama AB og vår sengevætingstjeneste deltar i et stort prosjekt sammen med ledende forskere på området. Prosjektet ser etter nye indikatorer og ser nærmere på hvilken type behandling som er mest gunstig. Resultatet formidles gjennom DryGuardians-appen.

 

  • Basert på informasjonen om kissetid osv. som rapporteres i appen daglig, kan vi se om behandlingen begynner å fungere og gir deg tilbakemelding.
  • Vi undersøker i hvilke tilfeller behandlingen med sengevætealarm ikke ser ut til å fungere, og gir deg i så fall tilbakemelding for å avslutte og fortsette behandlingen på et senere tidspunkt.
0
Handlekurven din