VÅR MISJON

Vi gjør det mulig for barn å delta og føle seg inkludert

Historien bak Pjama

Sengevæting er vanlig blant familier over hele verden. To av disse familiene hadde nok av å se barna avstå fra å delta på skoleturer, leirer og overnatting på grunn av deres problem. Slik ble Pjama født!

Grunnleggerne brukte mange år på å lage det perfekte produktet som var funksjonelt, diskret og behagelig. Men i 2014 knakk de koden, og de nye Pjama-produktene ble lansert.

Denne pyjamaen for sengevæting gir barn og voksne, som lider av sengevæting, en sjanse til å delta på aktiviteter som involverer at de sover hjemmefra.

Gründernes barn vokste opp, og det samme gjorde selskapet. I 2018 var det på tide for Pjama å ta et skritt fremover, så en ny administrerende direktør ble ansatt. Sammen gjorde han og grunnleggerne Pjama fra å være en sidevirksomhet til et selskap å stole på.

I dag har vi hjulpet mer enn 30.000 mennesker over hele verden med å takle og behandle sengevætingen. Bortsett fra den internasjonale nettbutikken vår, er vi også tilgjengelig hos forhandlere over hele verden.

Men Pjama-historien slutter ikke her. Vi begynte å jobbe med et prosjekt for å flytte selskapet enda lenger inn i fremtiden og videre til veien for å hjelpe de som lider av sengevæting, med å løse problemet.

Dette prosjektet er i ferd med å lanseres…. Følg med!

0
Handlekurven din