Pjama
Hjelp for seng våtere

VELKOMMEN TIL PJAMA

Å lide av sengevæting som barn eller voksen er mer vanlig enn du tror.

Sengevæting er faktisk et av de vanligste helseproblemene blant barn over hele verden. Som barn kan lidelse av sengevæting bety at du unngår søvn, leirer, familieturer eller en natt borte fra hjemmet. Disse barna utvikler ofte dårlig selvtillit, angst og stress, og påvirker hovedsakelig barnets sosiale utvikling.

Våre Pjama-produkter er designet med tanke på jenter, gutter, kvinner og menn som lider av sengevæting. Med Pjama kan du alltid være trygg på at en enkel og diskret løsning er tilgjengelig for problemer med sengevæting.

Vi er stolte av å tilby en komplett løsning for å beskytte sengen og behandling av sengevæting. Gjennom Pjama får du både beskyttelse for sengen, behandling og støtte.

BESKYTT SENGEN MED PJAMABUKSER & SHORTS

Med Pjamas vaskbare sengevætningsbukser og shorts kan du som voksen eller barnet ditt delta i overnattinger utenfor ditt eget hjem uten å føle deg bekymret og bekymret. Mange av våre kunder bruker også Pjama hjemme for å beskytte madrassen og dynen. Våre beskyttende pyjamas ser ut som alle andre pyjamas, de er diskrete og komfortable, men de holder også sengen din tørr om natten. I dag tilbyr vi to forskjellige typer bukser og shorts, Pjama Bedwetting Pants / Shorts (for sengebeskyttelse) og Pjama Treatment Pants / Shorts (for sengebeskyttelse og behandling med Pjama Bedwetting Alarm).

Og hvorfor ikke få et ekstra par? I tilfelle en ulykke kan du enkelt bytte til et nytt par uten at noen merker det. Og hvis du bruker Pjama som sengevætningsbehandling, kan du enkelt ta med deg Pjama Sengevætningsalarm og bruke smarttelefonen din som en vibrerende alarm.

BLI BEHANDLET MED SENGEVÆTINGSALARMEN.

Med vår nye Pjama sengevætingsalarm som er koblet til Pjama Treatment Pants og Shorts, får du både behandling og beskyttelse i ett. Med bult-in våtsensor som er koblet til buksene og shortsene, kan du nå bruke vår splitter nye sengevætningsalarm for behandling. Gjennom de påsydde sensortrådene i det indre fôret kan Pjama indikere en lekkasje raskt ved å utløse alarmenheten og vekke barnet. Hvis du sover hjemmefra, kan du enkelt koble sensoren til vår gratis DryGuardians-app på smarttelefonen din og bruke vibrasjon i stedet for det vanlige alarmsignalet.

Barnet ditt kan nå enkelt delta i overnattinger uten å måtte avbryte behandlingen eller skamme seg over sengevåtproblemene.

Det er også mulig å koble alarmen til foreldrenes smarttelefon og motta varsler i tilfelle lekkasje. Det er viktig å hjelpe barnet til å våkne, spesielt i begynnelsen av en behandling.

Studier viser at opptil 80% av barna som behandles med våtealarmer overvinner problemene sine i løpet av få måneder *.

* www.rch.org.au

Behandling med Pjama Connect sengevætningsalarm

Med Pjama Connect sengevætealarm bruker du smarttelefonen som alarmenhet. Den lille sensorpucken plasseres i undertøyet eller en bleie. Når sensoren oppdager fuktighet, sendes et signal direkte til telefonen som utløser alarmfunksjonen, og barnet våkner.

Last ned DryGuardians-appen for å kunne bruke alarmfunksjonen og andre smarte funksjoner på smarttelefonen.

Pjama sensor bedwettingalarm

FØLG UTVIKLINGEN MED DRYGUARDIANS-APPEN.

Med vår gratis DryGuardians-app kan du enkelt følge med på barnet utvikling. Ta med deg informasjonen til legen for å få grundigere innsikt. Du kan også få behandlingstips, nyttig informasjon om produktene våre og kjøpe flere Pjama-produkter.

Du kan bruke smarttelefonen din med DryGuardians-appen som en ekstra høyttalerenhet hjemme i for eksempel ditt eget soverom. Du kan plassere smarttelefonen din opptil 20 meter fra Pjama sengevætningsalarm. Maksimal avstand avhenger av smarttelefonen din.

Når man sover hjemmefra, kobler du telefonen din til alarmen via DryGuardians-appen og bruker vibreringsfunksjonen istedenfor en alarm. Dette gjør det mulig for barnet å fortsette med behandlingen og overnatte hos venner.

"Sønnen vår har ikke lenger problemer med å overnatte når det er skoletur."

ØK BARNETS SELVTILLIT

Det kan være vanskelig for et barn å slite med sengevæting. Skam og frykt for at venner finner ut av det fører ofte at de ikke deltar i aktiviteter med overnatting. Med Pjama kan barnet føle seg trygt. Vi ønsker at alle barn skal kunne delta og føle seg inkludert.

Som en av våre kunder sier:
“Det er ikke lenger noe problem for sønnen vår å delta på skoleturer med overnatting.”

HJELP MILJØET MED PJAMA

Det høye forbruket av bleier svir av mye energi, noe som fører til miljøskadelige/høye nivåer av karbondioksidutslipp. Dette er en produksjonsprosess som ikke er bærekraftig, men bruk av kjemikalier, store utslipp og høyt forbruk av vann.
Siden det høye forbruket av engangsbleier laget av ikke-resirkulerbare materialer, bidrar til utslipp av karbondioksid, er gjenbrukbare sengevætingsbukser et bedre og mer bærekraftig alternativ.

Pjamas Tencel-stoff (trefiber) trenger mindre vann under produksjon enn bomull, noe som også innebærer et bedre valg for miljøet.

0
Handlekurven din