TILBAKEKALLELSE OG RETUR

RETT TIL Å HEVE KJØP OG RETURNERE VARER

Du har rett til å heve kjøpet ditt dersom varen du har kjøpt fra oss, ikke oppfyller dine forventninger. Ingen handel er fullført før du har mottatt og godtatt varen(e) du har kjøpt. Hvis du ikke er fullstendig tilfreds med kjøpet, skal du få pengene tilbake. Hvis du ikke er fornøyd, har du rett til å klage innen 14 dager fra du mottok varen(e). Du har rett til å åpne emballasjen for å undersøke at varen(e) er i perfekt stand.

For å oppfylle vilkårene for retur må produktet sendes tilbake i samme stand som du mottok den i, i originalemballasjen sammen med alle medfølgende bruksanvisninger og deler. Returen skal gjøres i den samme forsendelsesbeholderen som produktet kom i eller en tilsvarende beholder. Når du benytter deg av denne retten, vil du når returen er godkjent, motta refusjon (ekskludert beløpet for returporto) fra oss innen 30 dager etter at vi mottar varen(e).

RETT TIL BYTTE

Som kunde har du rett til å bytte varen(e) du har kjøpt, mot et tilsvarende produkt innen 14 dager etter at du mottar varen(e). Retten til bytte gjelder likevel ikke ved spesialtilbud eller for varer kjøpt til nedsatt pris. For at en returnert vare skal kunne godkjennes må den returneres i sin opprinnelige stand og i originalemballasjen sammen med alle medfølgende bruksanvisninger og deler. Returen må gjøres med den samme innpakningen som du mottok den i, eller med en tilsvarende innpakning. Ved bytte av vare(r) betaler vi for returfrakten.

KLAGER

Dersom en vare skulle være skadet når du mottar den, eller du mottar feil produkt, eller dersom varen på en eller annen måte skulle avvike fra avtalen du har inngått med oss, har du rett til å sende inn en klage. Klager angående en vare må sendes inn så snart som mulig. En klage som sendes inn innen 2 måneder etter at en mangel er oppdaget, vil alltid bli ansett som gjort innenfor det tillatte tidsrommet. Så snart en returnert vare er blitt mottatt i samsvar med det som er angitt ovenfor under «Rett til å heve kjøp og returnere vare(r)», vil det utbetales en refusjon til deg innen 30 dager etter at vi har mottatt klagen din.

Retten til å sende inn en klage om en vare som du har kjøpt, styres av de lovene og reglene som gjelder i det landet som du sendte inn din bestilling fra. Retten til å sende inn en klage om et produkt du har kjøpt, vil derimot ikke gjelde dersom det er gått mer enn 2 år.

For å få instruksjoner til hvordan du sender inn en klage, kan du kontakte vår kundetjeneste via e-post på support@pjama.se.

Dersom produktet skulle være mangelfullt, defekt eller hvis du har mottatt feil vare, er det vi som betaler for returfrakten.

ANSVAR VED RETUR AV VARER

Når du benytter deg av retten til å heve et kjøp eller til å sende inn en klage eller benytter deg av retten til å bytte, er du ansvarlig for den returnerte varen under returtransporten. Det innebærer at du er forpliktet til å gi oss erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under returtransporten. I lys av at du er ansvarlig for den returnerte varen frem til vi har mottatt den, anbefaler vi at du noterer deg sporingsnummeret til forsendelsen.

Instruksjoner

Last ned og les instruksjonene angående tilbakekallelse, utskiftning, retur og erstatningskrav.

LEVERING

Levering skjer normalt innen 10 virkedager. Dersom det skulle oppstå en forsinkelse i leveringen, har du rett til å heve kjøpet kostnadsfritt hvis du ikke godtar den nye leveringsdatoen som er foreslått. Du vil få tilbakebetalt kjøpssummen innen 30 dager etter at vi mottar din beskjed om at du annullerer kjøpet.

Du vil få beskjed via tekstmelding eller brev når varen(e) er klar for henting.
Vi vil ta betalt for pakker som ikke hentes, for å dekke administrasjonsutgifter og fraktutgifter (sending til og fra). Fakturaen for dette sendes innen 30 dager etter at vi har registrert at pakken ikke er blitt hentet.

TRANSPORT

Det er vårt ansvar dersom varer bli skadet eller går tapt under levering. Klager angående varer som skades under transport, skal fremsettes i samsvar med instruksjonene som er angitt i avsnittet «Klager» ovenfor.

ANSVARSFRASKRIVELSE.

Vi påtar oss ikke ansvar for trykkfeil når det gjelder priser eller annen informasjon som er gitt av oss.

0
Handlekurven din